2G1D8168.jpg

Sortland og Bjerkvik Hundeklubb arrangerer

Blåbyutstillingen 22 og 23 september.

Det er niende året på rad Sortland og Bjerkvik hundeklubb samarbeider om utstillingen.

Mer info kommer.

Betaling fra utland:

Klubbadresse:
Sortland Hundeklubb,
Postboks 395, 8401 Sortland

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

IBAN: NO04 4570 16 14279
BIC/SWIFT-adresse: SNOWNO22 Sparebank 1 Nord Norge

Om Blåbyhallen
Utstillingen foregår innendørs og arrangeres i Blåbyhallen på Sortland, som ligger rett sør om Sortland Sentrum.

Blåbyhallen har gode fasiliteter og er kjent for god ventilasjon, flotte toalettforhold og god plass.
Det vil bli satt opp eget område for klipp og stell, og det er mulighet for oppvarming før du skal i ringen.

Barn og hund
I barn og hund konkurransen får barna muligheten til å selv være utstiller, men dommeren bedømmer etter barnets kontakt med hunden, hvordan barnet tar imot informasjon og i forhold til hvordan barnet plasserer seg i forhold til dommeren og selvfølgelig hvordan barnet håndterer hunden.

KART
Her kan du gå inn og finne rutebeskrivelse til Blåbyhallen.
Hvis du trykker på vis større kart kommer du automatisk inn på
Google maps med Blåbyhallen som destinasjon.

Vi setter opp store skilt som er lette å se, slik at det skal være så enkelt som mulig å finne frem til vår utstilling.

Hjertelig velkommen.