hand3.jpg

Sortland og Bjerkvik Hundeklubb arrangerer

Blåbyutstillingen 16 og 17 september.

Det er åttende året på rad Sortland og Bjerkvik hundeklubb samarbeider om utstillingen.

Øvrig informasjon og PM-ringoversikt:

- Sortland Hundeklubb 16.09.17
- Bjerkvik Hundeklubb 17.09.17

Grunnet dommerendring utsettes ordinær Frist til 28. august 17

Premiesponsing fra:

Veterinærene på Stokmarknes

Vi har Valpeshow begge dager for ALLE raser!

Valpeshow er fra 4-6 og 6-9 måneder.
Vi vil prøve å plassere valpene sammen med de voksne hundene i samme rase, så langt dette lar seg gjøre.

PÅMELDING AV VALP
Angående påmelding av valper fra raser der voksne hunder ikke får delta på vår utstilling:
Skriv en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med registreringsnummer på valpen og hvilken dag(er) du vil delta. Så legger vi inn påmeldingen etter 28. August 17. Når betalingen er registrert.
Pengene betales inn til 45701614279 (Sortland Hundeklubb) og 45200718627 (Bjerkvik Hundeklubb)
Merk innbetaling med valpens navn og registrerinsnummer og ta med kvittering når du kommer og henter startnummer i sekretariatet.

Barn og hund begge dager.

Dommerliste:
- Arne Foss
- Tino Pehar
- Per Nymark
- Svein Bjarne Helgesen
- Hans Almgren (Frafall. Erstattet med Eva Liljekvist Borg. Se liste for oversikt)

Vi har fått frafall på dommer Hans Almgren og har vært nødt å bytte dommer på noen raser. Se listen under:

Bearded Collie                                                    søndag: Tino Pehar
Belgisk Fårehund, Tervueren                             søndag: Tino Pehar
Chodsky Pes                                                      søndag: Svein Bjarne Helgesen
Collie Korthår og langhår                                   søndag: Per-Harald Nymark
Old Engglish Sheepdog                                      søndag:Tino Pehar
Sheltie                                                                søndag: Svein Bjarne Helgesen
Welsh Corgie Cardigan og                                 søndag: Svein Bjarne Helgesen
Pembroke
Finsk Lapphund                                                   lørdag: Arne Foss
Pomeranian                                                         lørdag: Arne Foss
Svensk Lapphund                                               lørdag: Arne Foss
Amerikans cocker sp                                           lørdag: Arne Foss
Cocker Spaniel                                                    lørdag: Arne Foss
Papillon                                                               lørdag: Svein Bjarne Helgesen

Se dommerfordeling her.

Rallydommer: Inger Dragland
Lydighetsdommer: Tone Trøite

Priser:
Påmelding:
- Eksteriør   kr. 375,-
- LP             kr. 375,-
- Rally          kr. 275,-
- Valpeshow kr. 250,-

Inngang:
- Voksen kr. 75,-
- Barn     kr. 50,-
- Familie  kr. 150,-

Dagparkering kr. 50,-
Bobil/campingvogn m/strøm kr. 250,- pr. døgn
Bobil/campingvogn u/strøm kr. 150,- pr. døgn

Betaling fra utland:

Klubbadresse:
Sortland Hundeklubb,
Postboks 395, 8401 Sortland

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

IBAN: NO04 4570 16 14279
BIC/SWIFT-adresse: SNOWNO22 Sparebank 1 Nord Norge

Om Blåbyhallen
Utstillingen foregår innendørs og arrangeres i Blåbyhallen på Sortland, som ligger rett sør om Sortland Sentrum.

Blåbyhallen har gode fasiliteter og er kjent for god ventilasjon, flotte toalettforhold og god plass.
Det vil bli satt opp eget område for klipp og stell, og det er mulighet for oppvarming før du skal i ringen.

Barn og hund
I barn og hund konkurransen får barna muligheten til å selv være utstiller, men dommeren bedømmer etter barnets kontakt med hunden, hvordan barnet tar imot informasjon og i forhold til hvordan barnet plasserer seg i forhold til dommeren og selvfølgelig hvordan barnet håndterer hunden.

KART
Her kan du gå inn og finne rutebeskrivelse til Blåbyhallen.
Hvis du trykker på vis større kart kommer du automatisk inn på
Google maps med Blåbyhallen som destinasjon.

Vi setter opp store skilt som er lette å se, slik at det skal være så enkelt som mulig å finne frem til vår utstilling.

Hjertelig velkommen.