hand5.jpg

Utstillingstrening

Treningsbanen

Hverdagslydighet
Denne treningen er for å trene den lydigheten som er nødvendig i hverdagen og i det samfunnet vi lever i. Her trenes momenter som å gå pent i bånd, innkalling og passering av mennesker og dyr. Hunden blir da sosialisert til å kunne mestre hverdagen sammen med fører.  Sosialiseringen innebærer at hunden skal få læring  å kunne forholde seg til andre hunder og at de ikke skal leke bestandig med andre hunder til stede. Sosialisering er ikke at hunden skal leke sammen med andre hunder.
(Egentrening per nå)

Utstilling / Handling
Her trenes hund og fører til å gå inn i utstillingsringen for å få en bedømmelse av en dommer. Regler og rasestandard må leses på egenhånd på Nkk sin hjemmeside

Før spørsmål vedrørende utstillingstrening kontakt:
Ivar Fredriksen tlf:
Pia Bjurstam-Antonsen tlf:

Agility nybegynnere

Agility viderekommende

Agility

Agility er en hundesport der hund og hundefører må samarbeide for å fullføre en kort, men farstfylt hinderløype.

For spørsmål vedrørende agilitytreningene kontakt:
Jenny Høyning tlf: 959 12 055 eller
Elisabeth Steffensen tlf: 480 21 583.

Onsdag Konkurranselydighet 18.00

Konkurransetrening

Her trener vi momenter i forhold til konkurranse. For deg som ønsker å trene fast med litt utfordring.

For spørsmål vedrørende konkurransetreningen kontakt:
Anne Reinsnes tlf: 951 94 966

Rallylydighet

Rallylydighet

Rally lydighet er en hundesport som kombinerer tradisjonelle lydighetsøvelser og momenter fra agility med noen egne øvelser, satt sammen på en ny måte. Rally lydighet er en sport som ønsker å fremme samspill og glede hos hund og fører, der glede er ansett som vel så viktig som presisjon.

For spørsmål vedrørende rallylydighetstreningene kontakt:
Heidi Rogn-Sørensen tlf: 990 40 753
Ingrid Amundsen

Rundering
En søksøvelse som går ut på at hunden skal finne mennesker som ligger skjult i terrenget.
I rundering må hunden bruke luktesansen både på spor og overvær for å finne eventuelle mennesker (figuranter).